Centre d'Etudes des Transports pour la Méditerranée Occidentale
English - Español - Français
PÀGINA PRINCIPAL

Benvinguts,

Heu entrat a la web del Centre d´Estudis del Transport per a la Mediterrània Occidental (CETMO).

El CETMO té com a objectiu fonamental la cooperaciò per millorar les condicions de transport dels països d’Europa del Sud (Espanya, França, Itàlia, Malta i Portugal) i del Magrib (Algèria, Líbia, Marroc, Mauritània i Tunísia), mitjançant l’estudi de les infraestructures, dels fluxos, de les estadístiques i de la legislació del transport a la Mediterrània Occidental, i el desenvolupament d’iniciatives per a la seva facilitació. Així mateix, constitueix un objectiu específic del CETMO l’estudi i la difusió de les tendències logístiques i tecnològiques que incideixen en la posició estratègica i en la competitivitat del sector del transport en els països de l’àrea.

Trobareu a la nostra web nombroses informacions sobre el sector del transport en la Mediterrània Occidental i totes les activitats referents a la cooperació i a les iniciatives actuals a la regió.

Consultes en línia

La base de dades LEX recull la legislació relativa al transport internacional en la Mediterrània Occidental.

El fons documental del CETMO comprèn més de: 6.000 referències monogràfiques, 80 títols de publicacions periòdiques, 200 referències d'estudis del propi CETMO.

Podeu consultar les nostres bases de dades a la secció Consultes en línia.

Activitats

Publicació de l’informe Anàlisi regional del comerç exterior del Magrib


El CETMO acaba de publicar un informe sobre els fluxos de comerç exterior dels països del Magrib del GTMO 5+5, entre 2008 i 2013. Aquest estudi s'emmarca en les activitats de cooperació que el CETMO desenvolupa com a Secretaria tècnica del Grup de Ministres de transport de la Mediterrània Occidental.

Més informació…Contacte:
Avinguda Josep Tarradellas, 40, entresòl
08029 Barcelona
Tel: 00 34 93 430 52 35 – Fax: 00 34 93 419 92 37
cetmo@cetmo.org